top of page

Povestea Majadore

Majadore este un proiect drag care a luat contur în urma unei călătorii a sinelui. 
Acum 9 ani, cu iubire și entuziasm mi-am descoperit pasiunea și de atunci am devenit colecționar de zâmbete!
Anii au trecut, iar echipa și proiectul s-au mărit. Acum am devenit furnizori de iubire!
Eduard Pailleron spunea că “Singură fericire pe care o ai, vine de la cea pe care o dai!”, și ce poate fi mai înălțator decât să le oferi bucurie semenilor tăi? 
Pentru că Majadore cu asta se ocupă! 
Inspirați de clienții dragi, punem dragoste în proiectele noastre și primim zâmbete și mulțumiri înapoi!

Ne dorim să vă hrănim sufletul și să vă încântam privirile, iar dacă reușim să facem asta, însemnă că scopul nostru a fost îndeplinit
Realizăm aranjamente pentru oricine și acceptăm cele mai îndrăznețe provocări. Pretențios, luxuriant, colorat, minimalist, pentru cei care iubesc vara sau iarna, pentru cei cărora le place muntele sau marea, pentru cei romantici sau pentru cei discreți, Majadore concepe aranjamente florale cu personalitate, având grijă să le armonizeze cu caracteristicile ce definesc persoana pe care doriți să o surprindeți. Noi vom transforma fiecare idee în realitate.
Nu avem limite și nici bariere, suntem deschiși la idei și nu renunțăm până în momentul când vom ști că ceea ce îți oferim va aduce zâmbete pe buze!
Noi punem multă iubire în tot ceea ce realizăm, pentru că ne dorim să avem o relație lungă și armonioasă cu clienții noștri, bazată pe încredere și mulțumire.
Vă asteptăm să scriem împreună povești fericite și să reveniți de fiecare dată cu zâmbetul pe buze!

112677001_3359567507395900_6993952087818
bottom of page